perjantai 13. marraskuuta 2009

Utorrentin peruskäyttö

Lisätiedot µtorrentista tästä, huom 10.10.2021, opas on jo vanha, suosittelen käyttämään qBittorrent ohjelmaa mieluummin.

Kuvaus Utorrentista

"µTorrent (MikroTorrent tai puhekielessä uTorrent) on ilmainen mainosrahoitteinen BitTorrent-ohjelma Androidille, Windowsille ja OS X:lle."Lainaus Wikipedia.

 

1.)

Eli ekaksi avaa µtorrent koneeltasi ja kirjoita haluamasi hakusana (tässä esimerkissä kirjoitan hakusanaksi ubuntu) ohjelman oikeaan yläkulmaan kuvan osoittamalla tavalla, valitse mistä haetaan kuvan vaihtoehdoista (Isohunt, Piratebay jne.) ja paina Enter niin sivu aukeaa. Vaihtoehtoisesti voit mennä suoraan Piratebayn sivuille ja käyttää sen omaa hakua.

2.)

Kannattaa katsoa hakupaikastasi (Isohunt, Piratebay tms.) että Seeds (jakajat) kohdassa on paljon jakajia (isompi määrä siis parempi). Esimerkkikuvassa Piratebayn sivu.

3.)

Kun olet valinnut haluamasi Torrent-tiedoston, magnet linkin tai torrent- tiedoston työpöydällesi (missä roskakorikin on). Torrentin saat siis ladattua vihreästä nuolesta, itse käytän magnet- linkkejä missä ei tarvitse ladata torrenttia lainkaan. Tässä pari esimerkkikuvaa kun lataat torrentit työpöydällesi. Tee kuvien mukaan.

Lataa Torrent työpöydällesi nuolesta .

Torrent työpöydällä.

4.)

Avaa µtorrent ja vasemmasta yläkulmasta paina Lisää torrent-kohdasta.

5.)

Etsi äsken lataamasi torrent työpöydältäsi, klikkaa sitä ja paina Avaa.

6.)

Seuraavaksi aukeaa ikkuna mistä voit valita mitä tiedostoja aiot ladata koneellesi. Yleensä voit painaa vaan Ok. Tässä esimerkissä ei ole kuin yksi tiedosto valittavana.

Näin, valmista tuli! Sitten odotat että tiedosto on ladattu koneellesi. Huom! Vaikka sammuttaisit välillä ohjelman niin utorrent osaa jatkaa siitä kohdasta mihin viimeksi jäätiin.

Jokainen on itse vastuussa siitä miten ohjelmaa käyttää. Ohjelma ei ole laiton mutta sitä voidaan käyttää laittomasti.

Ongelmatilanteissa kannattaa hakea apua vaikka Afterdawnista

Lisäys 4.12.2012: µtorrentin uudessa 3.2.2 versiossa tulee mainoksia, jos ne haluaa pois niin asetuksista mene lisäasetuksiin ja pistä offers- kohdat epätosiksi (false)

Viimeksi muokannut Sammy. 04/12/2012 08:35

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tarkastetaan ennen hyväksyntää.